ESET ENDPOINT PROTECTION ADVANCED

ESET Endpoint Protection Advanced -versio sisältää kaikkien Standard-version toimintojen lisäksi tehokkaan verkon valvontatoiminnon, palomuurin sekä roskapostin torjuntasuodattimen, jotka antavat tehokasta lisäturvaa yrityksesi verkolle ja liikkuville käyttäjille. Verkon suojausta varten on viisainta valita virustentorjunnan edelläkävijä, jolla on alalta 25 vuoden kokemus – ESET.

Tuotekuvaus (PDF)Lataa

Ratkaisuun sisältyy:

  • PÄÄTEPISTEIDEN VIRUSTENTORJUNTA
  • MOBIILISUOJAUS
  • TIEDOSTOJEN SUOJAUS
  • PÄÄTEPISTEIDEN SUOJAUS
  • ETÄHALLINTA

PÄÄTEPISTEIDEN VIRUSTENTORJUNTA

Ratkaisu suojaa sekä Windows- että OS X -päätepisteet viruksilta ja vakoiluohjelmilta. Palkittu tietojenkalastelusuojauksemme estää huijaussivustoja pääsemästä käsiksi tärkeisiin yritystietoihin, kuten käyttäjätunnuksiin ja salasanoihin. Käytössä on myös muita kehittyneitä tekniikoita, kuten pilvipohjainen tarkistus ja laitehallinta.

Tuotekuvaus
(PDF)

MOBIILISUOJAUS

Mobiilialustoja varten optimoitu ennakoiva ESET NOD32® -tekniikka suojaa kaikki sovellukset ja tiedostot reaaliaikaisesti. Tietojenkalastelusuojaus suojaa käyttäjiä huijaussivustojen yrityksiltä kalastella salasanoja, pankkitietoja ja muita arkaluonteisia tietoja. Sovellusten hallinta valvoo laitteiden suojauksen käytäntöjä ja sovellusten asentamista.

Ratkaisuun sisältyvät tuotteet

ESET Endpoint Security for Android

Tuotekuvaus
(PDF)


TIEDOSTOJEN SUOJAUS

Virustentorjunta ja vakoiluohjelmasuojaus eliminoivat kaikentyyppiset uhat, mukaan lukien virukset, rootkit-ohjelmat, madot ja vakoiluohjelmat. Edistynyt muistin tarkistus valvoo haitallisten prosessien toimintaa ja valinnainen pilvipohjainen tarkistus varmistaa entistä paremman suorituskyvyn ja uhkien tunnistuksen.

Tuotekuvaus
(PDF)


PÄÄTEPISTEIDEN SUOJAUS

ESET Endpoint Security sisältää ESET Endpoint Antivirus -ohjelman toimintojen lisäksi kaksisuuntaisen palomuurin verkon hallintatoiminnon, Botnet-suojauksen ja paljon muuta. Ratkaisua käytettäessä voit asentaa yksittäiseen päätepisteeseen valintasi mukaan joko ESET Endpoint Security- tai ESET Endpoint Antivirus -ohjelman siitä riippumatta, onko päätepisteen käyttöjärjestelmä Windows vai OS X.

Tuotekuvaus
(PDF)ETÄHALLINTA

Voit hallita yrityksen suojausta keskitetysti riippumatta siitä, käytätkö Windows-, Mac- vai Linux-päätepisteitä tai virtuaalikoneita ja älypuhelimia. Tietoturvaohjelmat voidaan etäasentaa, ja verkon suojauksen yleistilan näkee kätevistä yleiskatsausnäkymistä.

Ratkaisuun sisältyvät tuotteet

ESET Remote Administrator

Tuotekuvaus
(PDF)

Tuotteiden ominaisuudet voivat vaihdella käyttöjärjestelmän mukaan.

Tarvitsetko myös sähköpostipalvelimen suojauksen? Päivitä ESET Secure Business -ratkaisuun

YRITYKSESI TARPEIDEN MUKAINEN

Valitse yrityksesi tarpeiden mukaiset ESET-teknologiat:


ESET Endpoint
Protection
Standard

ESET Endpoint
Protection
Advanced

ESET
Secure
Business

ESET
Secure
Enterprise

Etähallinta

Antaa kattavan kuvan verkon suojauksen tilasta ja mahdollistaa IT-suojauksen täyden hallinnan.

Päätepisteiden virustentorjunta

Suojaa luotettavasti ja vapauttaa samalla järjestelmäresursseja tärkeille ohjelmille, joita loppukäyttäjät tarvitsevat päivittäin.

Mobiilisuojaus

Suojaa kaikki sovellukset ja tiedostot reaaliaikaisesti ennakoivalla, mobiilialustoille optimoidulla ESET NOD32® -tekniikalla.

Tiedostojen suojaus

Poistaa kaikenlaiset uhat, mukaan lukien virukset, rootkit-ohjelmat, madot ja vakoiluohjelmat, ja varmistaa, että uhat havaitaan entistäkin tehokkaammin.

Päätepisteiden suojaus

Suojaa kaikentyyppisiltä uhilta ja parantaa suojausta sisäisellä tietojen käytön suojauksella.

-
Sähköpostisuojaus

Suojaa postilaatikot ja palvelinympäristön käyttämällä todistetusti luotettavia virustentorjunta- ja vakoiluohjelmasuojausratkaisuja.

- -
Yhdyskäytäväsuojaus

Toimii ensimmäisenä puolustusmuurina ja suodattaa yhdyskäytävätasolla ilmenevät uhat.

- - -

Lisätietoja Lähetä kysely Lisätietoja Lisätietoja

MITÄ MIELTÄ MUUT ASIAKKAAT OVAT ESETISTÄ?